Apartmani Riva

Apartmani Riva smješteni su u samom središtu Umaga, svega 150 metara od staroga grada i 50 metara od mora, a nude klimatizirane smještajne jedinice s besplatnim bežičnim pristupom internetu. Nalaze se na samo 300 metara od najbliže plaže. Na pješačkoj udaljenosti od apartmana dostupne su razne mogućnosti objedovanja.

Svi apartmani sadrže dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i opremljenu kuhinju s perilicom posuđa te blagovaonicom. Uključuju kupaonicu s tušem, wc-om, bideom i sušilom za kosu, a iz spavaćih soba pruža se pogled na more.

U prizemlju zgrade smješteni su agencija koja nudi uslugu najma vozila i bar s terasom. Pokraj objekta nalazi se stajalište vlakića koji vozi goste u obilazak grada i do plaža te ATP teniskih terena, udaljenih 2 km.

Stajalište lokalnog autobusa smješteno je 150 metara od objekta, dok se autobusni kolodvor nalazi na 700 metara. Zračna luka u Puli udaljena je 90 km, a uz nadoplatu je na raspolaganju usluga prijevoza iz/do zračne luke.

 

 


Ovaj klimatizirani apartman ima dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i opremljenu kuhinju s blagovaonicom te perilicom posuđa. 

Uključuje kupaonicu s tušem, perilicom rublja, wc-om, bideom i sušilom za kosu. Iz spavaće sobe pruža se pogled na more.


Ovaj klimatizirani apartman ima dnevni boravak s TV-om ravnog ekrana s kabelskim programima i opremljenu kuhinju s blagovaonicom te perilicom posuđa.

Uključuje kupaonicu s tušem, perilicom rublja, wc-om, bideom i sušilom za kosu. Iz spavaće sobe pruža se pogled na more.


Guest Review Awards
2016. / 2017. 2018.

Booking.com

 • Umag je prvi morski grad na ulazu u Istru sa sjevera i jedna od vodećih sportsko-rekreacijskih destinacija u Hrvatskoj. Ovaj magični kutak privlači posjetitelje šarolikom ponudom teniskih terena, uređenih biciklističkih staza, dvorana te atraktivnim golf igralištem s 18 rupa. Sve to u okruženju očuvane prirode s jedinstvenim pogledom na Jadransko more. Uređene plaže i brojna događanja jamac su odlične zabave ljeti, posebno u vrijeme atraktivnog teniskog turnira ATP Croatia Open. Raznolika ponuda restorana, istarskih vinara i maslinara, wellness centara i sportskih programa Umag čini interesantnim i u preostalom dijelu godine. Ne manje važna je i dobra cestovna i morska povezanost te blizina zračnih luka zbog čega Umag s pripadajuća 23 naselja godišnje ostvaruje preko 2 milijuna turističkih noćenja.

  Prednosti Umaga
  •    Zemljopisni položaj i povezanost
  •    Vrhunska sportska infrastruktura
  •    Dugačka obala i uređene plaže
  •    Nagrađivani restorani, vinari i maslinari
  •    Mnogobrojna događanja
  •    Uređenost i ekološka osviještenost  View the embedded image gallery online at:
  https://www.inter-auto.hr/index.php/hr/apartmani#sigProId53cd470d57

      Copyright Inter - auto d.o.o. , Development: Studio web art